Alaca Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://alacaozelegitim1.meb.k12.tr
Adres : Yıldızhan Mahallesi Rüya Sok. No2 19600 Alaca/ÇORUM
VİZYON : Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :